Vakantiewoning voor 6 in het Hageland nabij Leuven. Covid update: kosteloos omboeken of annuleren*.

Design vakantiewoning in het Hageland bij Leuven. Covid update: kosteloos omboeken of annuleren.

Welkom, we ontvangen je graag!

VELPE55 is een vakantiehuis zoals we het zelf graag hebben: mooie architectuur, aangename inrichting met alle comfort, een rustige ligging met prachtig uitzicht en tal van activiteiten vlakbij. Gelegen in Zuid-Hageland te Opvelp - Bierbeek, onze eigen woonplaats, biedt VELPE55 je alle voordelen waardoor we hier zelf zo graag wonen: de charme van het platteland, vlak bij leuke steden en midden mooie regio’s. VELPE55 is de ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars maar evengoed voor een bezoek aan Leuven of Brussel. Voor fietstoeristen biedt VELPE55 een overdekte en veilige fietsstalling aan. 

Extra Corona Maatregelen

VELPE55 maakt altijd al een punt van een uiterst verzorgde hygiëne en er wordt nu nog meer aandacht aan besteed: tussen elk verblijf wordt het huis uitgebreid geventileerd en gereinigd  met aangepaste producten. VELPE55 garandeert je door zijn vrijstaande ligging een perfect veilige anderhalve meter omgeving. De uiterst rustige ligging is een extra troef. Wens je mee info, aarzel niet ons te contacteren.

* In deze tijden je vakantie boeken bij VELPE55? Kosteloos omboeken of annuleren indien toch nodig.

Wil je dichtbij op vakantie? VELPE55 is de ideale uitvalsbasis. Deze onzekere tijden maken het niet gemakkelijk om iets vast te leggen. Daarom heeft VELPE55 zijn reserveringsvoorwaarden aangepast. Aan iedereen die zijn reservering toch dient te annuleren door de Coronamaatregelen bieden we 2 keuzes: ofwel kan je kosteloos omboeken naar een andere periode, ofwel betalen we je volledig terug zonder annulatiekosten (alleen 100% mogelijk voor boekingen rechtstreeks via www.velpe55.be). Het enige wat we vragen is je annulering 15 dagen op voorhand door te geven.