Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn. De getoonde bedragen en percentages dienen door u te worden betaald.

50 euro wordt standaard  aangerekend voor de eindschoonmaak van het vakantiehuis.

Een waarborg van 300 euro wordt gevraagd, je reservatie wordt bevestigd eens de waarborg gestort is op de rekening van VELPE55.We vragen het resterende huurbedrag ten laatste 20 dagen voor her verblijf te betalen.

De waarborg (of het saldo ervan) wordt ten laatste 7 dagen na je verblijf teruggestort.

Annuleringsvoorwaarden:

Update COVID-19: indien je door de overheidsmaatregeleen omtrent COVId-19 je verblijf dient te annuleren dan biedt VELPE 55 je 2 opties: ofwel kan je je verblijf kosteloos omboeken naar een andere periode in 2020 - 2021, ofwel betalen we je het reeds betaalde bedrag volledig kosteloos terug. We vragen om je annulatie wegens COVID maatregelen tenminste 15 dagen voor de start van je verblijf aan ons te melden. 100% terugbetaling kan alleen voor boekingen die rechtstreekts via www.velpe55.be zijn geplaatst.

Bij annulering  tot 30 dagen voor startdatum van je verblijf wordt een annulatiekost van 175 euro aangerekend

Bij annulering tot 20 dagen voor startdatum van je verblijf wordt een annulatiekost van 25% van de totaalsom aangerekend

Bij annulering tot 10 dagen voor startdatum van je verblijf wordt een annulatiekost van 75 % van de totaalsom aangerekend

Wanneer men niet opdaagt tijdens de geboekte periode wordt een annulatiekost van 100% van de totaalsom aangerekend.